Výcvik v dynamickém vyšetření kognitivních schopností u dětí

Výcvik je mimořádně zařazen do vzdělávací nabídky pro toto pololetí z důvodu návštěvy lektora Davida Tzuriela, Ph.D. v České republice. Z těchto důvodů kurz není akreditován a účastník získá potvrzení o absolvování výcviku.
POPLATEK6 000 Kč
Počet hodin:
Termín: 27.11.2017 - 30.11.2017
Uzávěrka přihlášek: 01.11.2017
Lektoři: David Tzuriel, Ph.D.
Kód programu: 7023/2017
Místo: Praha - PPP pro Prahu 1, 2 a 4, Francouzská 56
Odborný garant: Mgr. Lucie Chadimová
Organizační garant: Mgr. Lucie Šmídová

Obsah

Kurz je určen pro psychology a speciální pedagogy – poradenské pracovníky, požadujeme předložení kopie diplomu dokládajícího odbornou způsobilost.

 

Obsah kurzu: Účastníci vzdělávacího programu získají teoretické znalosti teorie zprostředkovaného učení, deficitů kognitivních funkcí a souvisejících teoretických rámců. Získají praktické dovednosti pro užívání principů dynamické diagnostiky v práci s rozmanitými diagnostickými materiály. Budou proškoleni v užívání diagnostických nástrojů vytvořených přímo Dr. Tzurielem (The Children’s Analogical Thinking Modifiability Test, The Children’s Inferential Thinking Modifiability Test, The Children’s Conceptual and Perceptual Analogical Modifiability Test, The Cognitive Modifiability Battery, The Seria-Think Instrument, The Children’s Seriational Thinking Modifiability Test, The Windows Mental Rotation Test). Jedná se o relativně časově nenáročné metody dynamické diagnostiky, vhodné pro aplikaci ve školských a školních poradenských zařízeních. Diagnostické nástroje pro účastníky kurzu nebudou v ceně vzdělávacího programu (pro účastníky je však možné nástroje objednat po dohodě s lektorem).

K baterii testů kognitivní modifikovatelnosti (The Cognitive Modifability Battery, CMB) a testu modifikovatelnosti analogického myšlení u dětí (The Children’s Analogical Thinking Modifability Test, CATM)bude pro účastníky vzdělávacího programu vytvořen český překlad manuálu.

 

Výcvik bude tlumočen do češtiny, rovněž tak výcvikové materiály jsou v českém jazyce.

Více o těchto metodách zde (v angličtině): CMB: https://faculty.biu.ac.il/~tzuried/cmb.html, CATM:https://faculty.biu.ac.il/~tzuried/CATM-short.html